Weekendje weg Valkenburg

Weekendje weg Valkenburg

Wilt u een weekendje weg naar Limburg, dan is Valkenburg zeker een aanrader. De stad heeft een rijke geschiedenis en dat is ook terug te zien aan de bezienswaardigheden in en rondom het centrum. In Valkenburg zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van de jaarlijkse Bokkemert en de Route d’Amuse. U heeft genoeg keuze uit actieve activiteiten, maar ook rustige activiteiten die niet te veel inspanningen vereisen. Het centrum van Valkenburg bruist en het vernieuwde winkelcentrum is ook zeker de moeite waard voor een weekendje weg.

Voor overnachtingen bent u in centrum Valkenburg ook op de juiste plek. Hotel Botterweck is het ideale hotel om te overnachten midden in het centrum van Valkenburg. Een weekendje Valkenburg in ons hotel is het ideale uitje voor met een partner of het hele gezin.

weekendje weg valkenburg
weekendje weg valkenburg

Bezienswaardigheden en activiteiten in Valkenburg

Valkenburg heeft een aantal mooie bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Er zijn een aantal historische locaties die u zeker eens gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn de kasteelruïne, de steenkolenmijn en museum Romeinse Katakomben. Dit zijn drie bezienswaardigheden die de geschiedenis van Valkenburg mooi laten zien. Bij de steenkolenmijn worden rondleidingen gegeven door oud-medewerkers. Hierdoor krijgt u een beter beeld van hoe de mijn in zijn werking ging. Een perfecte invulling voor een weekend weg in Valkenburg.

Valkenburg heeft ook veel activiteiten waar u heen kunt gaan. Een voorbeeld hiervan is attractiepark Kabelbaan. Dit ligt dicht bij het centrum van Valkenburg en er bevinden zich vele activiteiten. U kunt hier namelijk rodelen, laser gamen, minigolven, tokkelen, levend tafelvoetbal en nog veel meer. Kortom u hoeft zich hier absoluut niet te vervelen. Het attractiepark ligt op een heuvel waar u naartoe kunt gaan doormiddel van een kabelbaan. Vandaar de naam Kabelbaan.

Wanneer u alle bezienswaardigheden en activiteiten hebt gehad, kunt u de dag afsluiten met een van de vele restaurants of terrasjes in Valkenburg. Het centrum van Valkenburg zit vol met leuke plekjes om te zitten voor een lekker hapje of drankje.

Een goedkoop weekendje weg in Valkenburg

Bent u van plan er een goedkoop weekendje weg in Valkenburg van te maken, dan kan dat ook. Valkenburg kent namelijk ook veel activiteiten die geen geld kosten, zoals de wandelroutes. Ook kunt u naar het vernieuwde winkelcentrum gaan, waar u zoveel uit kunt geven als u zelf wilt. Natuurlijk begint een goedkope vakantie bij een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Indien u rechtstreeks bij ons op de website reserveert www.hotelbotterweck.nl , betaalt u geen reserveringskosten en bent u verzekerd van de laagste prijs.

weekendje weg valkenburg
weekendje weg valkenburg

Overnachten in Valkenburg

De overnachtingen bij Hotel Botterweck bieden u veel extra’s. Zo krijgt u een uitgebreid ontbijtbuffet, waarbij u gewoon kunt aanschuiven na uw nacht in uw hotelkamer of appartement. Er is ook een lift aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Al het moois van Valkenburg aan de Geul ligt op loopafstand, waardoor een weekendje in een hotel in Valkenburg nog nooit zo aantrekkelijk was. Gratis Wifi is ook een van de voordelen die ons hotel te bieden heeft.

U kunt tijdens uw weekendje weg in Valkenburg bij ons ook een aantal packages bestellen. Zo heeft u een romatic package, waarbij u uw partner volledig romantisch kunt verrassen. Er zullen bij deze package cava, bonbons, rozenblaadjes en een persoonlijk kaartje aanwezig zijn. Verder hebben wij nog drie andere packages, namelijk de tapas, wellness en celebration package. U kunt ook ervoor kiezen om voor 11 euro per nacht gebruik te maken van de afgesloten parkeetplaats tijdens uw weekendje weg in Valkenburg. Dan weet u zeker dat uw auto veilig staat.

Appartement of hotelkamer

Bij het verblijf bij Hotel Botterweck kunt u kiezen tussen een hotelkamer en een appartement. Een hotelkamer beschikt over een slaapkamer, badkamer, mini koelkast en kleine zitruimte. De appartementen bieden u ook nog extra’s, zoals een woonkamer,badkamer en kookgelegenheid. De keuze die u maakt hangt af van uw persoonlijk voorkeur. Wilt u meer ruimte en zelf kunnen koken? Dan is een appartement het meest geschikt voor u. Wilt u enkel slapen en gebruik maken van uw badkamer, dan sluit een hotelkamer beter bij uw wensen en behoeften aan.

Hotel Botterweck is een goedkoop hotel in Valkenburg met veel mogelijkheden voor een weekendje weg. Hier beleeft u het perfecte weekend weg in deze prachtige stad.

weekendje weg valkenburg