Boutique hotel Valkenburg

Op zoek naar heerlijke luxe in de omgeving van Valkenburg? Denk dan eens aan ons prachtig boutique hotel Valkenburg. Het Botterweck hotel is namelijk een luxe hotel in Valkenburg waarbij u echt zult genieten. De locatie en de mooie vormgeving maken Botterweck een echt design hotel Valkenburg. Bij hotel Botterweck kunt u uitmuntende service samengaand met moderne en luxe kamers verwachten.

boutique hotel valkenburg faciliteiten

Luxe hotel Valkenburg met veel faciliteiten

Ons mooie Botterweck hotel is een echt luxe hotel in Valkenburg. Door de vele faciliteiten zal ons hotel echt een plek zijn om te ontspannen. Ons personeel heeft een groot oog van detail en heeft een grote focus voor persoonlijke aandacht. Wij doen er alles aan om u zo welkom mogelijk te laten voelen. Om uw ervaring zo luxe mogelijk aan te laten voelen, bieden we u graag een aantal services aan. Zo geniet u bij ons in het hoofdgebouw altijd van gratis Wi-Fi. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Zo hoeft u voor het ontbijt niks meer te zoeken en heeft u alles binnen ons luxe hotel in Valkenburg. De sfeer binnen het hotel is huiselijk, maar toch modern. Door deze huiselijke en welkomen sfeer kan het hotel ook wel als een boutique hotel Valkenburg worden omschreven. 

Design hotel Valkenburg met moderne kamers

De sfeer van ons boutique hotel Valkenburg wordt doorgevoerd in heel het hotel. De kamers zijn modern, maar toch huiselijk vormgegeven. De mooie stijl van het hotel vindt u terug in alle kamers. Door de hippe vormgeving van ons hotel zijn wij een echt design hotel in Valkenburg. We hopen dat het design van ons hotel u een echt gevoel van luxe en comfort kan bezorgen. Of u nu de standaard tweepersoons kamer boekt of de suite, u zult in iedere kamer het mooie design terugvinden. De hotelkamers liggen allemaal aan de voorzijde van het pand waardoor u een mooi uitzicht heeft op de Geul rivier. Ook hebben we bij ons boutique hotel Valkenburg de beschikking over een aantal appartementen. Deze zijn onlangs geheel gerenoveerd en individueel ingericht.

Echte luxe door uitmuntende locatie

Luxe uit zich natuurlijk niet alleen maar in het design van het hotel, maar ook de locatie. Hotel Botterweck ligt op een uitmuntende locatie midden in het centrum van Valkenburg. Een echt luxe hotel in Valkenburg heeft u bij ons dus ook doordat alles binnen loopafstand ligt. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige grotten van Valkenburg die u gemakkelijk kunt bereiken. Uiteraard staat Valkenburg ook bekend om de vele gezellige terrasjes en restaurants. De bekende terrasjes straat bevindt zich slechts op enkele minuten lopen. Bent u klaar met uw gezellig avondje op het terras? Dan rolt u zo ons luxe hotel Valkenburg binnen om de nacht door te brengen! Ook de grote spa Thermae 2000 en het casino bevinden zich allemaal dicht bij het hotel. Al met al genoeg te doen!

De omgeving van Valkenburg heeft veel te bieden

Mocht u toch graag de omgeving van Valkenburg willen verkennen, dan heeft u bij ons luxe hotel Valkenburg veel mogelijkheden. Door niet het centrum van Valkenburg in te lopen, maar juist de andere kant op te gaan, staat u binnen enkele minuten al in het prachtige heuvellandschap. Op het gebied van wandelen en fietsen heeft u in de omgeving veel te verkennen. Ook ligt de hoofdstad van Limburg, Maastricht, op een kwartiertje rijden. Ook met de fiets is Maastricht nog steeds goed te bereiken. U kunt de terrasjes in Valkenburg dus ook heel goed afwisselen met de vele terrasjes in Maastricht. Daarnaast loont Maastricht zich ook erg goed voor een middagje shoppen. Kortom zijn er voldoende activiteiten te beleven in en rondom Valkenburg. Ons luxe hotel Valkenburg is daarbij het ideale uitgangspunt om uw verkenning door Zuid-Limburg te starten.

Wandelen Valkenburg

In welke periode naar Valkenburg?

Vraagt u zich af wat de beste periode is om naar ons boutique hotel Valkenburg te komen? Vrijwel ieder seizoen heeft zo zijn voor- en nadelen in Valkenburg. In de zomer is het bijvoorbeeld extra gezellig op de terrasjes en kunt u veel van de zon genieten. In de winter, tijdens de kerstperiode, wordt Valkenburg omgetoverd tot een echt kerstdorp. Zo worden er zelfs kerstmarkten opgezet in de grotten van Valkenburg. In de herfst en lente is de natuur rondom Valkenburg juist weer extra mooi. Afhankelijk van uw behoefte kunt u zo zelf beslissen welke periode het beste bij u past. Ons luxe hotel in Valkenburg is het gehele jaar geopend en staat klaar om u te verwennen.

Aarzel dus niet langer en kom in contact voor uw volgende tripje!