Parkeren Valkenburg

Parkeren in Valkenburg

Een dagje of een weekendje weg in Valkenburg is het ideale tripje voor leuke activiteiten. Valkenburg is namelijk een oude Limburgse stad met veel bezienswaardigheden en activiteiten. In Valkenburg zijn genoeg mogelijkheden om u hier voor een langere tijd te vermaken. Niet alleen het centrum biedt de mogelijkheid voor leuke activiteiten, maar ook rondom het centrum is er genoeg te doen. Een overnachting in Valkenburg is dan zeker ook de moeite waard. Hotel Botterweck is een ideale slaapgelegenheid in het centrum van Valkenburg. Vanuit hier zijn de meeste locaties op loopafstand. Wanneer u voor een dag of weekend naar Valkenburg komt is het prettig om de auto op een fijne parkeerplaats te parkeren. Gelukkig zijn er genoeg parkeerlocaties in en rondom Valkenburg. Zo hebben onze hotelgasten ook de beschikking om gebruik te maken van onze privé parkeerplaats.

parkeren valkenburg

Parkeerplaats Valkenbug

Om te kunnen genieten van de binnenstad van Valkenburg, moet u uw auto op een veilige locatie kunnen zetten. Het centrum van Valkenburg zelf biedt niet veel parkeergelegenheid, maar op langere loopafstand zijn er wel meerdere parkeerplaatsen te vinden. In het centrum van Valkenburg ligt Valkenburg parkingcentrum en Q-Park Spoorlaan. Dit zijn de enige twee afgesloten parkeerplaatsen in Valkenburg centrum. Daarnaast vindt u in Valkenburg meerdere openbare parkeerplaatsen waar u uw auto kwijt kunt.

Hotel Botterweck biedt u de gelegenheid om te parkeren in onze eigen afgesloten parkeerplaats in Valkenburg centrum. Dit kunt u erbij bestellen, tijdens het boeken van een overnachting. Dit is goedkoper dan andere parkeerplaatsen in Valkenburg en het ligt 300 meter van het hotel.

Voordelen parkeerplaats Hotel Botterweck

Buiten dat onze parkeetplaats goedkoop is en dichtbij het centrum ligt, kent het nog meer voordelen. Een daarvan is de parkeergelegenheid voor mensen met een handicap. Bent u slecht ter been of heeft u een speciaal gehandicapt voertuig? Dat is geen probleem, want deze kunt u ook parkeren op de afgesloten parkeerplaats van Hotel Botterweck. Bent u van plan ergens heen te gaan en heeft u de auto niet nodig? Dan kunt u hem gewoon laten staan. Er zijn in Valkenburg namelijk genoeg bezienswaardigheden die makkelijk bereikbaar zijn zonder auto. Wanneer uw auto veilig op de parkeerplaats staat, dan heeft u hier geen zorgen meer over.

U betaalt een vaste prijs van 11 euro voor de hele nacht. Dit is aanzienlijk goedkoper, dan wanneer u uw auto parkeert op een van de andere locaties in Valkenburg. Er zijn ook plaatsen waar u gratis kunt parkeren in Valkenburg, maar deze zijn een flink stuk verwijderd van het centrum. Vaak heeft u hier ook geen garantie dat uw auto hier veilig staat.

parkeren valkenburg

Overnachten in Valkenburg

Parkeren bij ons hotel gaat gepaard met een heerlijke overnachting in een van onze kamers. Het hotel ligt midden in het centrum van Valkenburg en het heeft hele mooie appartementen en hotelkamers. De appartementen liggen om de hoek van het hotel, waardoor u hier meer rust ervaart. Echter zijn de hotelkamers zelf ook al erg rustig. Het hotel is namelijk erg kleinschalig. Daardoor heeft het personeel meer persoonlijke aandacht voor u. Het hotel kent een heerlijk ontbijtbuffet, waarbij u gewoon kunt aanschuiven. Ook als u in een van onze appartementen overnacht kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Packages

Buiten al deze persoonlijke aandacht en voorzieningen bieden wij ook packages aan. Een van deze packages is de parkeerplaats package, maar we hebben ook nog vier andere soorten. Eén van deze package is de romantic package. Hiermee kunt u uw geliefde verrassen. U krijgt een fles cava en een doos bonbons bij aankomst op uw kamer. Het bed wordt versierd met rozenblaadjes en een persoonlijk kaartje, waarvan u zelf de tekst heeft geschreven. De romantische sfeer wordt hiermee gegarandeerd.

Een andere package is de celebration package. Uw kamer wordt dan niet romantisch, maar feestelijk versierd. U krijgt ook een fles cava en in plaats van bonbons krijgt u Celebration chocolade. Het persoonlijke kaartje met uw zelfgeschreven tekst blijft hetzelfde.

Tot slot hebben we ook twee packages in samenwerking met externe bedrijven. U komt volledig tot rust met het wellness package van Thermae 2000 en kunt heerlijk Tapas eten bij Restaurant Bueno met het Tapas package.