Single Blog Title

This is a single blog caption
terras valkenburg
19 okt

Terrasjes in Valkenburg

Wanneer u in Valkenburg bent, zult u opgaan in de pittoreske sfeer van de stad. Vooral in de zomermaanden bruist het er van de mensen die langs winkels struinen en zich vermaken op de terrasjes van Valkenburg. Heerlijk lunchen, borrelen of dineren hoort er dan ook bij wanneer u Valkenburg bezoekt. Wilt u meer weten over de terrasjes in Valkenburg, lees dan zeker verder!

Leukste terrasjes in Valkenburg

Valkenburg is de place to be wanneer u wat wilt proeven van het bourgondische leven in Zuid-Limburg. In Valkenburg vindt u vele terrassen waar u uit kunt kiezen. Elke brasserie of restaurant heeft zijn specialiteiten, maar we willen enkele terrassen in Valkenburg speciaal voor u uitlichten. Hieronder benoemen wij onze favorieten terrasjes in Valkenburg om uw keuze iets gemakkelijker te maken! 

terrasjes

Pub Henry

Pub Henry is uitermate geschikt voor een avond terrassen in Valkenburg. Naast een uitgebreide borrelkaart is er ruime keuze uit tapbieren, speciaal bieren, wijnen en cocktails. Heeft u eerder zin in likeur? Ook dat is mogelijk.

Gasterij de Koffiemolen

Een bezoek aan Limburg is niet compleet zonder een stuk ‘echte’ Limburgse Vlaai. De echte Limburgse vlaai kunt u vinden bij Gasterij de Koffiemolen. U kunt er echter ook terecht voor een lekkere lunch of een uitgebreide high tea.

Da Pio

Wanneer u in de omgeving van Valkenburg en omgeving bent, waant u zich in het buitenland. Zet dit heerlijke vakantie gevoel voort door een hapje te eten bij Italiaans restaurant Da Pio. Ga voor een traditionele pasta of kies een van de bijzondere vleesgerechten.

Restaurant Bueno

Wilt u plek nemen op een van de beste terrassen in Valkenburg? Dan raden wij u tapas restaurant Bueno aan. Zeker wanneer u in een groot gezelschap bent, is tapas een goede optie. U kunt dan zelf kiezen welke gerechtjes u wilt eten en dat natuurlijk onder het genot van sangria of cocktail. U kunt meerdere rondes tapas hapjes bestellen, waardoor u volledig kunt genieten van de sfeer van het mooie centrum van Valkenburg. De tapas zijn bovendien gemaakt om te delen met uw partner, vrienden of familie. Het delen van de kleine gerechtjes maakt de ervaring om van te genieten en zorgt voor een gezellige sfeer.

terras valkenburg

Ultiem genieten op de terrassen in Valkenburg

Als u het maximale uit uw verblijf in Valkenburg wilt halen, raden we u aan om voor elke activiteit voldoende tijd te nemen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het bezoeken van de kasteelruïne nabij Valkenburg of tijdens een wandeling of fietstocht waarbij u de omgeving verder gaat verkennen. Neem ook de tijd om overdag of ’s avonds in Valkenburg terrasjes te ontdekken. De sfeer in het pittoreske Valkenburg is uniek, dus het zou zonde zijn als u door te haasten niet optimaal kunt genieten van de terrasjes in Valkenburg.

Vervoer naar Valkenburg

Valkenburg is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Heerlen rijdt er zowel een sneltrein als een stoptrein naar station Valkenburg. Verblijft u in Maastricht? Ook dan kunt u de trein nemen. Het treinstation van Valkenburg ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum. Wilt u echter zorgeloos genieten op de terrassen van Valkenburg? Dan is het ook de moeite waard om een overnachting te boeken in een van de hotels in de stad.

Verblijf in Valkenburg

Om optimaal van uw tripje naar Valkenburg te genieten, raden wij u aan om in een hotel te overnachten dat van alle gemakken is voorzien. Bij Hotel Botterweck komt u niets tekort en kunt u in de zomer ook plaatsnemen op ons eigen terras voor een hapje en drankje. In de kamers van ons hotel in Valkenburg zijn bijvoorbeeld al handdoeken en toiletartikelen aanwezig en is uw kamer fris en schoon. Datzelfde geldt voor onze appartementen. Tevens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt of een arrangement nadat u in Valkenburg terrassen heeft bezocht. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.