Goedkoop hotel Valkenburg

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel in Valkenburg? Wacht dan niet langer en kom genieten bij hotel Botterweck. Bij hotel Botterweck zult u ervaren dat een goedkoop hotel in Valkenburg nog steeds uitstekende luxe en comfort biedt. U kunt bij ons terecht voor een goedkope overnachting terwijl u tegelijkertijd nog steeds kunt genieten van moderne kamers en uitmuntende service. Ook is de ligging van ons hotel uitstekend waardoor u vrijwel alles te voet of met de fiets kunt bereiken. Kortom, bij hotel Botterweck krijgt u luxe en comfort voor een klein prijsje!

Een goedkoop hotel Valkenburg met een moderne look

Bij ons kunt u dus al voor een klein prijsje genieten van ons prachtige hotel. De kleine prijsjes betekenen niet dat er ingeleverd wordt op het gebied van design. Het gehele hotel is modern en huiselijk ingericht. Onze receptie, ontbijtruimte is onlangs geheel gerenoveerd. U kunt dus genieten van een ontbijt in stijl wanneer u hebt genoten van uw goedkope overnachting in Valkenburg. Ook alle kamers hebben een moderne een huiselijke uitstraling om u zo snel mogelijk thuis te laten voelen. De uitstraling van ons goedkoop hotel Valkenburg is luxe, hedendaags en boutique. Deze stijl wordt doorgevoerd in zowel de openbare ruimtes als ook onze kamers. De goedkoopste kamer in ons hotel is de standaard 2- persoonskamer. Ondanks dat dit onze goedkoopste kamer is, is deze kamer nog steeds voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan comfortabele boxspringbedden, een flatscreen-tv en een heerlijke badkamer met douche en toilet.

Een goedkoop hotel Valkenburg inclusief ontbijt

Een groot voordeel aan ons goedkoop hotel Valkenburg is dat u bij ons ook voor een klein bedrag kunt ontbijten. Ons ontbijtbuffet is uitgebreid waardoor u altijd iets lekkers zult vinden na uw goedkope overnachting in Valkenburg. Het ontbijt vindt plaats in onze mooie ontbijtzaal die net als de rest van het hotel prachtig vormgegeven is.  Wilt u liever zelf uw ontbijt regelen? Denk dan eens aan het boeken van een van onze appartementen. Onze appartementen zijn namelijk voorzien van een kitchenette waardoor u zelf de mogelijkheid heeft om te koken. Als u graag op de kosten wilt letten kan een appartement dus voordeliger zijn. Zo hoeft u niet per se te gaan uiteten of iets af te halen, maar kunt u zelf koken in een van onze appartementen wanneer u goedkoop wilt overnachten in Valkenburg. Zo hebben wij appartementen voor 2 personen, appartementen voor 4 personen, een familie appartement en luxe studio’s voor 2 personen en luxe studio’s voor 4 personen.  

Goedkoop hotel Valkenburg Centrum

Een anders groot voordeel aan hotel Botterweck is dat wij een goedkoop hotel in Valkenburg Centrum zijn. De locatie van ons hotel is uitstekend en alle grote bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand. Zo ligt ons hotel op slechts een steenworp afstand van de gezellige hoofdstraat met alle terrasjes. Ook de grotten van Valkenburg kunt u snel en makkelijk te voet bereiken. Ondanks dat we dus een goedkoop hotel in Valkenburg zijn, ligt ons hotel toch op een van de beste plekken in het centrum. Een andere leuke bijkomstigheid is dat ons hotel aan het riviertje de Geul ligt. Onze hotelkamers hebben vrijwel allemaal een uitzicht op dit gezellige riviertje dat stroomt door het centrum van Valkenburg. Direct naast Hotel Botterweck liggen onze 10 appartementen en studio’s verdeeld over 3 gebouwen. Begin 2022 zijn deze volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. U komt tijdens een goedkope overnachting in Valkenburg niks te kort wanneer u ervoor kiest om te verblijven in ons hotel.

Goedkoop de omgeving verkennen

Een paar dagen spenderen in Valkenburg hoeft helemaal niet duur te zijn. Allereerst bespaart u geld door te verblijven in ons goedkope hotel in Valkenburg. Toch zijn er ook nog andere manieren om de kosten enigszins te drukken. Door de ideale ligging van ons hotel bevinden zich een heleboel attracties zich allemaal op loopafstand. Zo bent u dus vrijwel geen geld meer kwijt aan transportkosten. Ook ligt ons goedkoop hotel Valkenburg dicht bij de natuur en het prachtige Limburgse heuvellandschap. Ons hotel is dan ook de ideale uitgangsbasis voor een dagje wandelen of fietsen in de natuur. U hoeft in Valkenburg nergens geld te betalen om door de natuur te wandelen of fietsen, waardoor dit een gratis besteding is van uw dagen in Valkenburg.

Goedkoop hotel Valkenburg

Voor weinig geld een heerlijk weekendje weg

Door op verschillende manier op de kosten te letten hoeft een weekendje Valkenburg helemaal niet duur te zijn. Door te kiezen voor ons goedkoop hotel in Valkenburg kunt u op verschillende manier ervoor zorgen dat u niet veel kosten heeft. Allereerst zijn onze kamers al te boeken tegen kleine prijsjes. Daarnaast zorgt de uitstekende ligging ervoor dat u alles op loopafstand kunt bereiken. Ook heeft u bij ons de optie om te gaan voor een appartement waarmee u dus extra geld kunt besparen, doordat u zelf kunt koken. Bij hotel Botterweck krijgt u in ieder geval een heleboel voor weinig. Wanneer u kiest voor goedkoop overnachten in Valkenburg, kunt u bij ons altijd een uitmuntende service verwachten en ultiem comfort in al onze kamers.

Aarzel dus niet langer en kom in contact voor een goedkope overnachting bij Hotel Botterweck!